Praktische informatie

Tickets
Het is niet nodig om je tickets uit te printen. Je kan je ticket en/of parkeerticket vanaf je mobiele telefoon scannen. Zet hiervoor de helderheid van je scherm op maximale sterkte.

Garderobe
Er is een bemande garderobe aanwezig waar je jouw jas tegen een tarief van €2,00 per stuk in bewaring kunt geven. Het mee naar binnen nemen van grote en onhandige voorwerpen en met name van koffers, rugzakken en tassen met een omvang groter dan A4 formaat en dikker dan 10 cm (inclusief wieltjes, handvatten en voor- en zijvakken) is niet toegestaan. We raden u aan deze niet mee te brengen.  De directie is niet aansprakelijk voor diefstal en/of het zoekraken van kledingstukken e.d.


Betalen
Betalen kan in Ahoy met pin, cash of creditcard. Ook is het mogelijk om contant geld op te nemen bij de geldautomaat in Ahoy Plaza.


Roken
Roken in Rotterdam Ahoy is verboden. Roken is alleen toegestaan op de daarvoor aangewezen rookplekken.


Mindervaliden
Voor mindervalide bezoekers heeft Rotterdam Ahoy veel faciliteiten. Zo is er de taxistandplaats vlakbij de hoofdingang waar ook minder validen gebruik van mogen maken door zich af te laten zetten. Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor mindervaliden op het grote parkeerterrein, dat zich eveneens pal naast de hoofdingang bevindt (hier geldt het normale tarief van €13 per dag). Verder zijn er in Ahoy, en dus ook in de Ahoy Arena, liften naar alle niveaus. Toiletten zijn aangepast en voorzien van alarm. Ten slotte kan men op vertoon van legitimatie bij de portiersloge een rolstoel lenen.

Voor rolstoelgebruikers zijn er speciale faciliteiten. Je dient bij het kopen van jouw toegangskaart wel duidelijk aan te geven dat je van de speciale rolstoelplaatsen gebruik wenst te maken. Rolstoelplaatsen bevinden zich, afhankelijk van de zaalindeling in de Ahoy Arena, op een rolstoelplatform vóór de Arena tribune. Elke invalide bezoeker kan samen met één valide persoon plaatsnemen op het rolstoelplatform. Deze persoon is in eerste instantie verantwoordelijk voor het welzijn van de invalide. Ook de begeleider dient in het bezit te zijn van een toegangskaart. Gebruikers van de rolstoelplaatsen kunnen de Ahoy Arena via de Arena ingang betreden.

Huisregels
Bij Rotterdam Ahoy gelden bepaalde afspraken en regels. De huisregels vind je hier.

  • Vrijdag
  • 09-05-2020

  • Incl. service fee
  • Vanaf
  • €49,-

  • Incl. service fee
  • Ahoy Arena
  • Deuren open: 18:00
  • Aanvang: 19:00
© Copyright - Frank van Etten | Webdesign by Hosting en Website